OFFERTEVERKOOP

Heb jij te maken met offerteverkoop? Dan verkoop je geen standaard producten, maar maatwerk en heb je vaak te maken met lange processen waarbij je een offerte opmaakt, aanpast en verstuurt die uiteindelijk (hopelijk) resulteert in een deal.

 
 

Offerteverkoop met de Tablet Sales App

De Tablet Sales App heeft hiervoor de pijplijnmodule, die je direct inzicht geeft in de werkzaamheden en resultaten. Je ziet in één oogopslag hoeveel projecten je hebt lopen en in welke verkoopfase die zitten. Hoeveel gesprekken zijn er gevoerd, hoe zijn deze opgevolgd en door wie? Is de offerte al uitgestuurd, moet er wellicht nog een offerte komen en wordt de deal geclosed? Je kunt aangeven wat de verwachting is dat de offerte gaat vallen en hoe vol je funnel zit met business in euro’s.

 

Voordelen offerteverkoop app

  • Pijplijnmodule die realtime inzicht geeft in resultaten
  • Overzicht in werkzaamheden en projecten in elke verkoopfase
  • Business forecast door de mogelijkheid om aan te geven wat de verwachting is dat een offerte gaat vallen

 

Download

Klanten en prospects vragen vaak om snelle actie – en dat terwijl salesteams veel onderweg zijn. De oplossing? Mobiel werken op de tablet. Wat komt er voor jou als commercieel verantwoordelijke bij kijken als je team tijd- en plaats ongebonden werkt? En belangrijker nog: hoe organiseer je dit zo effectief mogelijk, zodat de bedrijfsdoelstellingen gehaald worden? Download onze whitepaper voor een verhoogde productiviteit van je salesteam.