CONTRACTVERKOOP

Verkoop je contracten, zoals bijvoorbeeld in de energie- of telecomindrustrie? Dan is het prettig om tijdens je bezoek direct zaken te kunnen doen. Met de Tablet Sales App kan dit! We leggen uit welke functies er zijn, wat de voordelen zijn en laten onze klant MAIN Energie aan het woord.

 
 

Contractverkoop met de Tablet Sales App

Een van de onderdelen in de app voor contractverkoop is de besparingsvergelijker, waarmee je de klant een aanbieding kan doen die beter of voordeliger is dan het aanbod van de huidige leverancier. Maar je kunt ook ter plekke op basis van de afspraken bepalen welke contractteksten en algemene voorwaarden er ingeladen moeten worden. Dit gaat geautomatiseerd en kan direct in de app getoond worden. Bij onze klanten resulteert deze nieuwe werkwijze in zo’n 20% meer verkoop dan wanneer het contract later nog per e-mail nagestuurd moest worden. Het momentum was dan voorbij. Nu verstuur en regel je ter plekke het overeengekomen contract.

 

Voordelen contractverkoop app

  • Besparingsvergelijker om direct een specifieke aanbieding te doen
  • Geautomatiseerde contractgeneratie met specifieke contractteksten en algemene voorwaarden
  • Je kunt direct het contract overeenkomen

 

Bewijs dat het werkt

Bij sales komt vaak veel papierwerk kijken, waardoor het salesproces niet op de meest efficiënte manier verloopt. Een van de belangrijkste uitdagingen voor MAIN Energie was om dit proces te digitaliseren en zo een professionele uitstraling te krijgen bij de klant. Benieuwd hoe MAIN Energie successen heeft geboekt met de Tablet Sales App?