CATALOGUSVERKOOP

Houd jij je dagelijks bezig met het verkopen van producten? Daar is de Tablet Sales App op ingericht. We lichten toe hoe catalogusverkoop (ook wel assortimentsverkoop) met onze verkoop app werkt, wat de voordelen zijn en laten onze klant aan het woord.

 
 

Catalogusverkoop in de Tablet Sales App

Het catalogusverkoop gedeelte in de app geeft een goed overzicht van jouw producten, met een zoek- en bestelfunctie. Waar bestellingen vroeger nog op papier of via de telefoon binnenkwamen, kan dit nu digitaal aangenomen én verwerkt worden waardoor fouten tot het verleden horen. Zowel het ingeven van de order is makkelijk en snel ter plekke te doen, net als de bevestiging daarvan met de digitale handtekening. Deal geclosed! De orders zijn direct verwerkt. Het is mogelijk om de orders automatisch door te laten sturen naar de groothandel of andere betrokkenen automatisch te informeren. Het overzicht met uitstaande orders wordt direct bijgewerkt, de voorraad wordt gecorrigeerd en je hebt een real-time overzicht van de voorraad.

 

Voordelen catalogusverkoop app

  • Snelle en makkelijke invoer van orders ter plekke
  • Digitale handtekening als bevestiging
  • Directe orderverwerking
  • Orders kunnen automatisch doorgestuurd worden naar de groothandel of andere betrokkenen
  • Altijd real-time overzicht van de voorraad

 

Bewijs dat het werkt

Marketing en Sales zijn bij Bierbrouwerij de Koningshoeven twee aparte afdelingen – met hun eigen processen en werkzaamheden. Hierdoor had de Marketingafdeling niet genoeg inzicht in welke aangereikte materialen of tools er in de praktijk gebruikt werden. Weten hoe La Trappe al succesvol gebruik maakt van de Tablet Sales App voor catalogusverkoop?