Wat we doen

Wij ondersteunen verkopers in de vele facetten van hun werk met de Tablet Sales App. Niet alleen het verkopen zelf (presenteren, luisteren, overtuigen), maar ook workflow-management, communicatie met klanten, contact met de interne organisatie, informatie-uitwisseling met de leidinggevende en het up-to-date houden van klantgegevens. Voor veel van deze werkzaamheden bestaan handige oplossingen, maar wij hebben een app ontwikkeld die juist dit alles combineert in één tool: de Tablet Sales App.  Aan de achterkant beschikt de app over slimme, complexe software die verkopers succesvoller maken in hun werk. En aan de voorkant is het vooral makkelijk, intuïtief en professioneel in de uitstaling, zowel voor de verkoper als het bedrijf. Je kunt ermee voor de dag komen!

 


 

Maak kennis met de Tablet Sales App in 1 minuut:

 

Catalogusverkoop, offerteverkoop en contractverkoop

We hebben al veel verkoopteams en bedrijven voorbij zien komen, weten wat er speelt en hebben daar oplossingen voor bedacht. Denk aan het up-to-date houden van klantgegevens, het aanmaken van taken, schrijven van bezoekverslagen en het presenteren van POS-materialen. Hier heeft elke verkoper dagelijks mee te maken, waardoor deze modules standaard in de Tablet Sales App zitten – en op verzoek aan en uitgezet kunnen worden. Er zijn drie verschillende soorten verkopers, met elk hun eigen processen en wensen. Wij onderscheiden catalogusverkoop, offerteverkoop en contractverkoop – elk met een eigen module in de Tablet Sales App. Deze modules zijn op zich te gebruiken, maar natuurlijk ook te combineren indien dat nodig is.  

 


Bewijs dat het werkt!

Bierbrouwerij de Koningshoeven

Lees hoe andere marketing en sales professionals al handig gebruik maken van deze marketing app. Bijvoorbeeld in de case study van Elske Vugts, Marketing & Communicatie Manager bij Bierbrouwerij de Koningshoeven. Zij vertelt hoe je met gebruik van de Tablet Sales App een optimale samenwerking tussen marketing en sales realiseert.

Lees meer

VanDyck Spirits

Lees de case study van Marcel Webbers, Sales Directeur bij VanDyck Spirits over hoe de Tablet Sales App assortimentsverkoop makkelijker maakt. ‘’Het hele proces van ordering is nu een fluitje van een cent. Alles vanaf de orderopname tot het plaatsen van de order en het informeren van de betrokkenen gaat nu automatisch.’’

Lees meer

Menrad Nederland

‘’Door de Tablet Sales App kan de buitendienst zelfstandig werken, waardoor onze afdeling Customer Services zich weer op andere zaken kan richten. We gaan nu effectief en efficiënt met relaties om, ik heb inzicht in de gevoerde gesprekken en we maken gerichte bezoekplanningen.’’ Wil je net als Menrad Nederland een efficiente en gestroomlijnde samenwerking in de organisatie? Lees de case study.

Lees meer

 

Marketing


De Tablet Sales App zorgt ervoor dat verkopers het bedrijf en de producten met trots kunnen presenteren, zowel bij de klant als op een beurs. Dit kan met de marketing modules in de app. Zo hebben verkopers altijd de juiste en up-to-date materialen bij zich, zoals brochures, leaflets en video’s. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van campagnes en alles in de eigen branding van je organisatie.