Download gratis whitepaper

Download <strong>gratis</strong> whitepaper

Verhoog de productiviteit van sales

Hoe zorg je ervoor dat de business zo effectief mogelijk doorloopt
terwijl het sales-team ‘on the road’ is? 
 
Referentie

Referentie

Dat je door een salesapp het salesproces kunt digitaliseren en optimaliseren, blijkt wel uit het verhaal van MAIN Energie. Zij realiseerden direct 20% meer resultaat voor sales (verkoop/sales leads)!
Bekijk de case study

Dennis Ostendorf, MAIN Energie

Vier top redenen

B2B sales APP

B2B sales is een heel mooi vak. Waarop overigens B2B marketing naadloos aangesloten kan worden. Salesmanagers kunnen enorm ondersteund worden in hun werk. En dat is precies wat de Tablet Sales App doet.
Lees meer

Maatwerk

De Tablet Sales App is gebouwd op ons eigen framework. De tool bestaat voor circa 70% uit standaard software. Maar wij focussen op de 30% klantspecifieke aanpassingen. En zo leveren we maatwerk tegen standaard prijzen.
Lees meer

Modules

De Tablet Sales App is modulair opgebouwd. Voor elke functiegroep is een aparte module gemaakt. En binnen een module is er ruimte voor klantspecifieke instellingen en configuratie. Modules zijn flexibeler en leveren meer stabiliteit. Modules passend bij jouw sales strategie.
Lees meer

Offline werken

Mobiel werken is mogelijk dankzij draadloos internet. Maar gek genoeg is mobiel werken alleen mogelijk als het werken zonder internetverbinding ook goed geregeld is. Alleen dan kun je echt altijd overal en nergens werken.
Lees meer