Alle PHP developers opgelet!

Wil jij meebouwen aan de beste Apps van Nederland die stuk voor stuk innovatief zijn en een totaaloplossing bieden voor onze B2B klanten? Dan zoeken wij jou! Als PHP Laravel developer ben je een key speler in state-of-the-art houden en vooral het uitbouwen van ons eigen platform.

Wat wordt jouw bijdrage?

Je mag werken voor klanten als De Bijenkorf, Bavaria, Ketel1 en MAIN Energie. Voor elke klant hebben we specifieke oplossingen, maar de basis is telkens hetzelfde platform. Kwaliteit gaat bij ons voor alles. Daarom ga je altijd voor oplossing die het beste is voor de klant. Dit doe je in een klein en enthousiast team van collega’s met verschillende expertises.
 

Jouw inbreng ligt vooral bij:

  • Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten
  • Technisch beheer en support van onze applicaties
  • Technische ondersteuning van gerelateerde bedrijfsprocessen.

 

Wat hebben wij je te bieden?

Wij zijn de start-up fase ruimschoots voorbij en er ligt een ambitieus plan voor verdere groei. Omdat inmiddels al onze klanten op ons zelf ontwikkelde platform werken, kunnen wij ons werk steeds beter inplannen, wat voor rust op de werkvloer zorgt.

Zowel met klanten als met onze collega’s streven we naar langdurige relaties. Daarom zijn niet alleen jouw kennis en ervaring belangrijk, maar zeker ook wie je bent, je match met het team en je persoonlijke ambities.

Je krijgt een lekkere werkplek en een Mac om mee te werken. We zitten in het centrum van Hengelo, pal naast het station. Een rondje lopen of lunchen in de stad is dus zo gedaan.

Bij ons is iedereen hetzelfde en we beoordelen op inhoud. Degene met het beste argument krijgt gelijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid (“goede ideeën mag je altijd uitvoeren”) en voldoende uitdagende projecten ;-).

 

Hoe ziet ons lijstje wensen eruit?

  • HBO denk- en werkniveau
  • Je hebt ruime ervaring in het Symfony of Laravel framework, met PHP OOP en MySQL
  • Ervaring met Linux en Git is een pré.

 

Solliciteer direct

Wil je reageren op deze PHP Laravel developer vacature, gebruik dan onderstaand fomulier (onder de knop ‘Solliciteer direct’) of mail je CV en een duidelijke motivatie naar info@qookqook.nl.

 

 

Impressie werkplek:

t