Ter versterking van ons team zoeken wij een online marketeer

Vacature online marketeer

Eager en online marketeer?

Zoek jij een dynamisch bedrijf en dito product om voor te werken? Wil je je ontwikkelen en leren, maar tegelijkertijd de ruimte om zelf nieuwe zaken in te brengen en uit te proberen?

 

Als Online Marketeer zorg je voor leadgeneratie en een perfecte indruk van ons bedrijf bij prospects en klanten.

 

Wie zijn we en wat doen we?

QookQook, de maker van de Tablet Sales App, is een jong bedrijf. Onze pay-off: ‘We maken apps die werken’, lees: ‘Apps die meer opbrengen dan ze kosten’. Met de Tablet Sales App is dat zeker het geval. Het zorgt voor meer efficiëntie voor verkoopteams, meer verkopen en uiteindelijk meer winst.

 

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een online marketeer die de Tablet Sales App gaat vermarkten aan B2B klanten in Nederland.

 

Wat wordt jouw bijdrage?

Je mag werken voor klanten als De Bijenkorf, Bavaria, Ketel1 en Milieu Service Nederland. Voor elke klant hebben we specifieke oplossingen, maar de basis is telkens hetzelfde platform van de app. Kwaliteit gaat bij ons voor alles.
We hebben een geavanceerd en compleet product, dat perfect aansluit bij de behoeftes van onze klanten. Iedereen die jouw marketingmateriaal gezien heeft zal dat beamen. Jouw inbreng ligt vooral bij:

 • leadgeneratie incl. het classificeren van prospects
 • optimaliseren en analyseren van onze website en social media kanalen
 • opzetten van online campagnes op o.a. social media
 • nieuwsbrieven
 • content creatie: optimaliseren van productinformatie, schrijven van white papers, case studies, blog en andere websteksten het organiseren van onze klantactiviteiten

 

Wat hebben wij je te bieden?

Wij zijn de start-up fase ruimschoots voorbij en er ligt een ambitieus plan voor verdere groei.
Zowel met klanten als met onze collega’s streven we naar langdurige relaties. Daarom zijn niet alleen jouw kennis en ervaring belangrijk, maar zeker ook wie je bent, je match met het team en je persoonlijke ambities. Je werkt niet alleen samen met collega’s maar wordt ook begeleid door een ervaren marketingconsultant.

 

Jouw nieuwe werkplek is dynamisch: we zitten in Nest, op de grens van Buitenveldert en Amstelveen.
Bij ons is iedereen hetzelfde en we beoordelen op inhoud. Degene met het beste argument krijgt gelijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid (“goede ideeën mag je altijd uitvoeren”) en uitdagende projecten.

 

Hoe ziet ons wensenlijstje eruit?

 • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van marketing en communicatie
 • Goede redactionele vaardigheden
 • Bekend met social media en online marketing
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je bent ondernemend en creatief
 • Je bent open en communicatief
 • Je bent commercieel

 

SOLLICITEER DIRECT

Ben jij de nieuwe Online Marketeer die wij zoeken? Gebruik dan onderstaand formulier of stuur een bericht met je motivatie en je CV aan wiko@qookqook.nl ter attentie van Wiko Mocking. Reageren via LinkedIn kan natuurlijk ook.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.