Over QookQook & de Tablet Sales App

QookQook is de maker van de Tablet Sales App. Onze pay-off: ‘We maken apps die werken’, lees: ‘Apps die meer opbrengen dan ze kosten’. Met de Tablet Sales App is dat zeker het geval. Het zorgt voor meer efficiëntie voor verkoopteams, meer verkopen en uiteindelijk meer winst.

Wiko Mocking Tablet Sales App QookQook

Wiko Mocking, eigenaar: ‘Mijn drive is om dingen simpel te maken en zo te organiseren dat mensen optimaal kunnen werken. Apps lenen zich hier perfect voor – en daarom maken wij die al sinds 2008. Onder andere voor sales, accountmanagement en marketing. De Tablet Sales App is een totaaltool voor teams die zich bezighouden met de klant en natuurlijk het verkopen van producten of diensten. In feite is er niks anders meer nodig om het werk goed uit te kunnen voeren. Natuurlijk zitten er slimme, complexe systemen achter die dit mogelijk maken. Maar aan de voorkant moet het vooral logisch en makkelijk zijn, passen bij het salesproces en er goed uitzien. 80% van onze app is standaard software en voor elk bedrijf gelijk. 20% is specifiek en afgestemd op jouw unieke wensen en behoeften. Bijvoorbeeld met de eigen huisstijl en unieke modules die voor jouw bedrijf relevant zijn.’’

 

Wiko startte zijn carrière in de productie bij onder andere Unilever. Al snel ging dat over in Sales, waar hij bij Uniekaas het salesteam van heel Europa aanstuurde en opklom tot verkoopdirecteur. Mede door die ervaring weet Wiko als geen ander met welke uitdagingen verkoopteams te maken hebben. Het ondernemerschap lonkte en in 2008 werd QookQook opgezet vanuit de overtuiging dat goede apps een oplossing bieden. Het eerste project: een consumenten app met alle aanbiedingen van supermarktketen Hoogvliet, met de daarbij passende recepten. Koken met aanbiedingen dus.

 

Het team van 8 developers richt zich, vanuit het development center van QookQook in Hengelo, op de continue doorontwikkeling van de Tablet Sales App. Deze B2B Sales App bestaat inmiddels 5 jaar en kent meer dan 800 gebruikers – van onder andere Bierbrouwerij de Koningshoeven, bekend van La Trappe en MAIN Energie).

 

Benieuwd geworden naar de Tablet Sales App? We ontvangen je graag in gebouw Nest aan de Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen voor een oriënterend gesprek of een korte demonstratie van de app. Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op!