Tablet Sales App. Dé oplossing voor sales teams.

QookQook is de maker van de Tablet Sales App. Onze pay-off is dat we “Apps maken die werken”, lees: ‘Apps die meer opbrengen dan ze kosten’. Bij de Tablet Sales App is dat overduidelijk het geval. Kijk zelf maar.

De Tablet Sales App is een product van QookQookQookQook maakt Apps die werken. Daarmee bedoelen wij dat we het belangrijk vinden dat onze Apps voor onze klanten meer opbrengen dan ze kosten. Hoe logisch dat ook lijkt: zo vanzelfsprekend is dat niet.

QookQook is actief in de zakelijke softwaremarkt sinds 2005 en maakt Apps sinds de iPhone in 2008 in Nederland uitkwam. Wij maken gebruik van interne en externe ontwikkelteams. De Tablet Sales App wordt volledig in onze vestiging in Oldenzaal gebouwd, onderhouden en doorontwikkeld.

In de Tablet Sales App worden diverse werelden bij elkaar gebracht: de ervaring in sales en workflow die we jarenlang opdeden bij diverse A-merk-spelers in de FMCG wordt gecombineerd met de know-how over koppelingen tussen systemen en de kennis van de laatste technieken in appontwikkeling.

Onze drive is om dingen simpel te maken; ook sales. De Tablet Sales App is daarvan het resultaat. Ook al draaien er op de achtergrond diverse systemen en zijn er allerlei afhankelijkheden ingesteld, aan de voorzijde zie je een App die eenvoudig te bedienen is, logisch oogt en er goed uitziet.

Het development center van QookQook staat in Hengelo aan de Molenstraat 20. Ons verkoopkantoor is gevestigd in gebouw Nest aan de Laan van Kronenburg 14, 1183AS te Amsterdam. Wil je langskomen voor een gesprek of ons uitnodigen voor een korte demonstratie, geef ons dan een berichtje.

Een impressie van de app

Vraag een offerte aan

Eerst proberen? vraag de gratis demo aan en laat u overtuigen


captcha