Sales een uitdaging? Tablet Sales App helpt

Alles wat een verkoper nodig heeft. Dát is de belofte van de Tablet Sales App. Lees hier wat dat voor jou en je team kan betekenen.

Verkopen is een vak

Verkopen is een vak. Verkopen vraagt talent, is deels aan te leren of te optimaliseren maar de menselijke factor kan nooit door machines of tools worden overgenomen. Wij hebben een tool gemaakt die de sales manager tot in de puntjes ondersteunt. Alles biedt wat hij nodig heeft om succesvol te kunnen zijn. Misschien wel het belangrijkste bij verkopen is het luisteren (en daarop reageren met een vraag of een reactie). Dat is en blijft het domein van de sales of account manager. Maar veel van het werk van het verkoopvak kan worden overgenomen of tenminste vergemakkelijkt door een sales app.

Efficiency van het verkoopproces

Het maken, inplannen en voorbereiden van een afspraak met een klant of prospect wordt gedaan in of door de Tablet Sales App. Hetzelfde geldt voor het eenvoudig en laagdrempelig maken van een bezoekverslag. Het presenteren van het bedrijf en de producten gaat vanaf nu op professionele wijze met de Tablet Sales App. Ook het delen van die informatie tussen collega’s onderling of het maken van een order of contract is voortaan eenvoudig en daardoor veel minder tijdrovend dan voorheen. En de informatie is overal inzichtelijk voor iedereen en kan gemakkelijk hergebruikt worden.

De voordelen op een rij

  • Winst in tijd en geld door meer efficiency (stroomlijnen en automatiseren van werkprocessen)
  • Winst in sales door hogere verkoopconversie direct tijdens het salesgesprek
  • Professionele uitstraling van het bedrijf
  • Betere klantrelatie

Tablet Sales App helpt écht

Verkopers functioneren echt beter door een sales App te gebruiken. Verkopen moeten ze zelf blijven doen. Maar met de Tablet Sales App kan je dat proces enorm ondersteunen en professionaliseren. Ontdekken hoe andere commercieel managers aantoonbaar meer winst realiseren met onze sales app? Lees dan de case study van Dennis Ostendorf, Commercieel Directeur bij MAIN Energie. Hij vertelt hoe je met gebruik van de Tablet Sales App het salesproces digitaliseert en optimaliseert.

Meer inspiratie opdoen?

Eerst meer lezen over de ins en outs die het salesvak te bieden heeft? Ga dan naar het overzicht van onze Sales blogs .

Ontdek de modules speciaal ontworpen voor de sales app

De modules Bezoekrapportage, ContractOrders en Beursafhandeling, zijn juist voor de sales app zeer geschikt. Klik op de ikonen hieronder en ontdek wat deze modules je te bieden hebben. Nieuwsgierig naar een overzicht van alle modules van de Tablet Sales App? Klik dan hier.

 

Bezoekenrapportage

Bezoekrapportage

 

Contract

Contract

 

Orders

Orders

 

Beursafhandeling

Beursafhandeling

 

 

Offerte applicatie

 

Kostprijsberekening

 

Bezoekverslag

 

Digitale brochure