Sales uitdaging? De tablet sales app helpt u.

Alles wat een verkoper nodig heeft. Dat is de belofte van de Tablet Sales App. Lees hier hoe we dat bereikt hebben.

Verkopen is een vak

Verkopen is een vak en is een proces van menselijke interactie met alle facetten en valkuilen die daarbij horen. Verkopen vraagt talent, is verder aan te leren en kan nooit door machines of tools worden overgenomen. En toch hebben wij zo’n tool gemaakt.

Verkopen is luisteren

Misschien wel het belangrijkste bij verkopen is het luisteren (en daarop reageren met een vraag of een reactie). Dat is en blijft echt het domein van de accountmanager. Maar heel veel van de rest van het verkoopvak kan worden overgenomen of tenminste vergemakkelijkt door den sales App.

Vergemakkelijken van verkoop

Het maken, inplannen en voorbereiden van een afspraak met een klant of prospect wordt gedaan in of door de Tablet Sales App. Hetzelfde geldt voor het eenvoudig en laagdrempelig maken van een bezoekverslag. Het presenteren van het bedrijf en de producten gaat fantastisch met de Tablet Sales App en ook het delen van die info of het maken van een order of contract is kinderspel.

Een sales App helpt

Verkopers functioneren echt beter door een sales App als de onze te gebruiken. Maar verkopen moeten ze zelf blijven doen. Dat kan niemand van hen overnemen. En dat vinden ze vast niet erg.

 

 
 

Offerte applicatie

 

Kostprijsberekening

 

Bezoekverslag

 

Digitale brochure