De voordelen van mobiel werken

Onderweg naar de klant

Altijd onderweg. Werken naar de waan van de dag. Klanten zijn immers onvoorspelbaar en vragen om snelle actie. Direct het ijzer smeden als het heet is. Sommige mensen moeten er niet aan denken, maar de meeste accountmanagers werken nu eenmaal zo; die zijn elke dag bezig met mobiel werken.

Altijd ‘On the road’

Het is niet voor niets dat Sales Directeuren roepen dat ‘sales’ vooral ‘onderweg’ moet zijn. Wel, de meeste accountmanagers doen niets liever dan dat. Die hebben echt geen zin om de hele vrijdag op kantoor te zitten om hun administratie te doen of hun gesprekken voor te bereiden.

Ook onderweg productief

De Tablet Sales App maakt dit mobiel werken mogelijk. Is de accountmanager onderweg en belt klant Van Impelen uit Nederweert? Hij pakt snel de klantenkaart van die klant erbij en heeft alle gegevens paraat. Mailt klant De Bruijn over een onterechte factuur? De accountmanager kijkt snel in de offerte en kan hem van repliek dienen. Is de accountmanager eerder klaar bij die prospect in Sneek? Met een blik op de kaart ziet hij waar andere klanten en prospects in de buurt zitten; wellicht loopt hij daar even naar binnen.

Overal kunnen werken

Mobiel werken is alleen mobiel werken als je werkelijk al je werk onderweg doen kunt. Elke functie vraagt daarvoor wat anders. De Tablet Sales App is speciaal gemaakt voor accountmanagers. De App werkt volledig offline en online. Zodat ze niet meer voor hun werk naar kantoor hoeven. Want je moet gewoon overal kunnen werken, vinden wij.

 

 
 

Offline werken

 

Mobiele beeldenbank

 

Digitale brochure

 

Bezoekverslag

 

KPI  Dashboard

 

Digitale handtekening