Een marketing app: zo makkelijk kan het zijn.

Als je alle marketingtools bij je hebt, kun je heerlijk focussen op de sales. Het zit allemaal in de deze app: maak kennis met de Tablet Sales App.

Altijd de juiste presentatie bij de hand

Iedereen heeft vast wel eens een fantastisch gemaakte presentatie gezien waarvan het wow-effect volledig teniet werd gedaan door een knullige presentator die niet wist hoe je de presentatie op beeldvullend moest zetten of die niet wist hoe de pointer werkte.

Je krijgt maar een kans om een eerste goede indruk maken

Marketing gaat over het op de juiste manier neerzetten van een product. De kwaliteit daarvan kan dus nadrukkelijk verschillen. De presentatie mag dat uiteraard niet. Die moet vlekkeloos verlopen en een goede indruk maken.

Marketing app

Elke medewerker die onderweg is en trots is op zijn bedrijf en producten wil dat ter plekke goed en gemakkelijk kunnen presenteren. Om die reden maakten wij de marketing app. Met deze tool worden filmpjes, presentaties, folders, brochures en andere documenten haarscherp en soepel getoond. Dat alles gebeurt in de Tablet Sales App, dus in de look & feel van het eigen bedrijf of merk.

Ook voor intern gebruik

Ook bedrijven met meerdere (buitenlandse) vestigingen die intern duidelijk willen maken welke marketing materialen beschikbaar zijn, gebruiken de marketing app. Op die wijze hebben alle marketeers wereldwijd dezelfde kennis en databank met marketing documenten. Deze documenten zijn eenvoudig en stijlvol te presenteren in de marketing app en van daaruit eenvoudig te delen met anderen.

Ontdek de modules speciaal ontworpen voor de marketing app

De modules Brochures, Campagnes, Eigen branding en Media items, zijn juist voor de marketing app zeer geschikt. Klik op de ikonen hieronder en ontdek wat deze modules je te bieden hebben. Nieuwsgierig naar een overzicht van alle modules van de Tablet Sales App? Klik dan hier. Of liever lezen hoe andere marketeers al handig gebruik maken van deze marketing app? Lees dan de case study van Elske Vugts, Marketing & Communicatie Manager bij Bierbrouwerij de Koningshoeven. Zij vertelt hoe je met gebruik van de Tablet Sales App een optimale samenwerking tussen marketing en sales realiseert.
 

 

 

360 GRADEN PRESENTATIE

 

MOBIELE BEELDENBANK

 

DIGITALE BROCHURE