Ken je klant met de CRM app 

De Tablet Sales App is allereerst een CRM app. Die je ook nog aan de klant kunt laten zien, omdat het ook een salestool is. Lees hieronder de details.

De crux in verkopen

Aan klanten is meestal geen gebrek. Aan prospects al helemaal niet. En toch lukt het niet altijd om voldoende te verkopen. Bij sommige bedrijven en accountmanagers is het probleem niet te weinig klanten maar teveel.

Geen tijd om te focussen

Een accountmanager heeft meestal maar zo’n 10 uur per dag te besteden. Trek daar het plannen, lunchen en de reistijd vanaf en je houdt veel minder uren over om echt aan klanten te besteden. En zie daar het nut van de CRM App.

Actie bij de juiste klanten

De kunst is natuurlijk om binnen de grote groep klanten precies die klanten aandacht te geven die dat het meest verdienen. En om binnen de nog veel grotere groep met prospects precies die bedrijven te herkennen waar jouw product van toegevoegde waarde is en die nu de behoefte en het budget hebben daarvoor. Daarbij helpt een CRM App als de Tablet Sales App.

Een CRM App

Met deze App heeft een accountmanager alle klantendata bij elkaar, de bestelhistorie inzichtelijk, zijn bezoeken naar prioriteit ingepland en een takenlijst waarbij hij kan filteren op de meest belangrijke taken. Ook is het mogelijk om de afname van bestaande klanten in een bepaald segment te vergelijken met standaard of de optimale afname. Daarmee is de Tablet Sales App dus een echte mobiele CRM tool; een CRM App dus.