Ken je klant 

De Tablet Sales App is een CRM app. Eén die je ook met een trots gevoel aan de klant kunt laten zien, omdat het tegelijkertijd ook een sales app is. Lees hieronder de details.

De crux in verkopen

Aan klanten is meestal geen gebrek. Aan prospects al helemaal niet. En toch lukt het niet altijd om voldoende te verkopen. De juiste up- en cross sell te realiseren. Bij sommige bedrijven en accountmanagers is het probleem niet te weinig klanten maar teveel. Een gebrek aan focus en aandacht op de juiste plaats. Maar hoe herken je dit?

Geen tijd om te focussen

Een accountmanager heeft meestal maar zo’n 10 uur per dag te besteden. Trek daar het plannen, lunchen en de reistijd vanaf en je houdt veel minder uren over om echt aan klanten te besteden. Daar orde in te scheppen is het nut van de CRM App.

Actie bij de juiste klanten

De kunst is natuurlijk om binnen die grote groep klanten precies dié klanten aandacht te geven die dat het meest verdienen. Waar het rendament het hoogst zal zijn. En om binnen de nog veel grotere groep prospects precies die bedrijven te herkennen waar jouw product van toegevoegde waarde is. Waar nu de behoefte is én het budget beschikbaar om over te gaan op koop. Daarbij helpt de CRM App.

Een CRM App

Met deze CRM App heeft een accountmanager alle klantendata bij elkaar, de bestelhistorie inzichtelijk, zijn bezoeken naar prioriteit ingepland en een takenlijst waarbij hij kan filteren op de meest belangrijke taken. Ook is het mogelijk om de afname van bestaande klanten in een bepaald segment te vergelijken met standaard of de optimale afname. Daarmee is de Tablet Sales App dus een echte mobiele CRM tool; een CRM App. Meer lezen wat CRM eigenlijk inhoudt en hoe je zelf eenvoudig kan beginnen? Lees dan ons blog “Wat is CRM?”

Koppeling

De Tablet Sales App staat gekoppeld met de centrale database en het CMS wat daarop toegrijpt. De App werkt ook offline, maar zodra er internetverbinding is, wordt er gezorgd dat alle gegevens in de App en de centrale database gelijk zijn. Lees er meer over op de pagina Koppeling.

Ontdek de specifieke modules van de CRM App

De modules KlantenkaartBedrijfspresentatie, Koppeling en Orderhistorie, zijn juist voor de CRM App zeer toepasselijk. Klik op de ikonen hieronder en ontdek wat deze modules je te bieden hebben. Nieuwsgierig naar een overzicht van alle modules van de Tablet Sales App? Klik dan hier. Of liever eerst nog meer leren over de voordelen van een goed CRM? Lees dan de blog ´Mobiel CRM: de 5 voordelen‘.

 

 

Klantenkaart

Klantenkaart

 

Bedrijfspresentatie

Bedrijfspresentatie

 

Koppeling

Koppeling

 

Orderhistorie

Orderhistorie

 

 

 

Relatiebeheer

 

Order entry