Accountmanagers willen niet anders meer

Als accountmanager beheer je relaties met als inzet uiteindelijk een deal te maken. Ze aan je te binden met waardevolle oplossingen die hun probleem oplost. En zo een langdurige relatie op te bouwen.

Visitekaartje

De accountmanager is het visitekaartje van je bedrijf. Meestal onderweg en gaat van klant naar klant om te luisteren naar de behoeftes en om direct te schakelen zodat de producten die jullie verkopen naadloos passen bij die behoeftes.

Interne inefficiency

Helaas gaat veel tijd van een accountmanager op aan het mailen van en bellen met collega’s. Maak eens een uitdraai van het aantal minuten dat elke maand ‘intern’ gebeld wordt. Of doe eens een steekproef hoeveel er per dag intern gemaild wordt. Meten is weten. Grote kans dat je schrikt van de werkelijkheid. Dat kan een stuk efficiënter!

Accountmanager app helpt

De Tablet Sales App is een accountmanager app en is gemaakt als oplossing voor beide problemen. Door de standaard interne processen ook standaard in te richten en alle betrokkenen daarin real-time inzage te geven, is het bellen en mailen daarover niet meer nodig. Dit en een aantal andere functionaliteiten besparen de accountmanager veel tijd. Tijd die weer goed aan het echte werk besteed kan worden: focus en aandacht voor de bestaande klant. Want wat de waarde daarvan eigenlijk?

Waarde bestaande klant

Wat inspiratie opdoen over de waarde van jouw bestaande klant? Lees dan het blog ‘Hoeveel meer is een bestaande klant waard?‘. Of kijk zelf welk blog over accountmanagement je zelf het meest interessant vindt: Klik hier voor alle blogs over accountmanagement.

Marketing en sales

Deze accountmanager app ondersteunt met  alle data van klanten, assortiment, orders en bezoeken, maar ook door de producten en het bedrijf op een professionele en interactieve manier te presenteren. Dat maakt de Tablet Sales App een zeer complete commerciële tool, die verder kijkt dan alleen de sales kolom in een organisatie.

Ontdek de specifieke modules van de Tablet Sales App voor Accountmanagers

De modules Agenda, Assortiment, Bezoekplanning en Klantenkaart, zijn juist voor de App voor Accountmanagers heel handig. Klik op de ikonen hieronder en ontdek wat deze modules je te bieden hebben. Nieuwsgierig naar een overzicht van alle modules van de Tablet Sales App? Klik dan hier.

 

Agenda

Agenda

 

Assortiment

Assortiment

 

Bezoekenplanning

Bezoekplanning

 

Klantenkaart

Klantenkaart

 

 

Relatiebeheer

Contractmanagement