Accountmanagers willen niet anders meer

Als accountmanager beheer je relaties met als inzet uiteindelijk een deal te maken. Lees hier hoe deze beide doelen in de Tablet Sales App gefaciliteerd worden.

Boodschapper

De accountmanager is de boodschapper van uw bedrijf. Hij/zij is meestal onderweg en gaat van klant naar klant om te luisteren naar de behoeftes en om direct te schakelen zodra die passen bij de producten die jullie verkopen.

Intern tijdverlies

Helaas gaat veel tijd van een accountmanager op aan het mailen van en bellen met collega’s. Bij de telecomprovider kunt u een uitdraai opvragen van het aantal minuten dat elke maand ‘intern’ gebeld wordt. U zou daar wel eens van kunnen schrikken.

Accountmanager app

De Tablet Sales App is een accountmanager app en is gemaakt als oplossing voor beide onderwerpen. Door de standaard interne processen ook standaard te laten verlopen, en alle betrokkenen daarin real-time inzage te geven, is het bellen en mailen daarover niet meer nodig. Dit en een aantal andere functionaliteiten laten de accountmanager veel tijd besparen. Tijd die weer goed aan het echte werk besteed kan worden: verkopen.

Commerciële tool

En ook daarin ondersteunt deze accountmanager app, met allereerst alle denkbare data van klanten, assortiment, orders en bezoeken, maar ook door de producten en het bedrijf op een professionele en interactieve manier te presenteren. Het is daarmee een complete commerciële tool van zichzelf.

 

 
 

Relatiebeheer

Contractmanagement