Onze software

Software die helemaal aansluit bij jouw salesproces, kan dat? Jazeker, wij hebben onze app ontwikkeld voor verkopers door verkopers. Bij alles wat we doen staat het commerciële proces centraal. Zo weten we dat een app gemakkelijk moet zijn in het gebruik, als visitekaartje geldt voor je bedrijf en intuitief moet zijn voor elke verkoper. De Tablet Sales App is voor 80% standaard software, maar we focussen ons op de 20% die maatwerk is – afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie en het verkoopteam. Bijvoorbeeld door het gebruik van de eigen branding en het configureren van de software.

 

De Tablet Sales App is modulair opgebouwd. Veelgebruikte modules zijn: de bezoekplanning, bezoekrapportage, klantenkaart, campagnes, orders en verkoopondersteunend materiaal. Modules kunnen naar wens aan- of uitgezet worden. Ook kan elke module geconfigureerd worden zoals jij dat wilt. Wil je bijvoorbeeld bij de klantenkaart specifiek BTW, KvK of betalingstermijn erbij zetten? Dan regelen we dat en zorgen we dat er geen overbodige informatie getoond wordt. We bieden de voordelen van standaard software: stabiel en goed geprijsd met de flexibiliteit van klantspecifieke wensen.
 

 

Implementatie


We willen jullie goed begrijpen om de app zo goed mogelijk in te richten. Daarom komen we eerst langs om de wensen te bespreken. Als het design akkoord is gaan we de app configureren. Omdat de app modulair is opgebouwd, heb je geen last van lange implementatieperiodes. Het neemt slechts één dag in beslag om de app gebruiksklaar te maken. Denk aan het importeren van de klanten en producten en het uploaden van marketing materialen, zoals leaflets, filmpjes en brochures. We komen graag langs voor een instructie, zodat jullie niet alleen weten hoe eenvoudig het CMS werkt, maar ook hoe de gebruikers succesvol met de app kunnen werken. De verkopers kunnen nu met de Tablet Sales App op pad!

 

 
 


 

Koppelingen

De Tablet Sales App is zo gebouwd dat er koppelingen met vele verschillende ERP en CRM systemen te maken zijn. Wel zo gemakkelijk wanneer je up-to-date product- en contactinformatie wil hebben – en natuurlijk inzicht in de behaalde resultaten.

 

We kunnen koppelen met:

  
 

Jouw data

 

Bij de Tablet Sales App krijg je een eigen database en omgeving. Alle data wordt opgeslagen in de Nederlandse cloud met back-up, wel zo veilig. De app werkt encrypted zoals ook bij internetbankieren, op basis van dubbele authentificatie en data-uitwisseling gebeurt via SSH- en SSL- beveiligde verbindingen. Er worden regelmatig audits door externe bedrijven gedaan om de veiligheid te toetsen. Tot nog toe hebben we alle externe audits succesvol doorstaan.  Daarnaast voldoet de app aan de GDPR-wetgeving en helpt het jou om aan de eisen van de GDPR te voldoen. Zo kun je wanneer een klant vraagt welke data je van hem hebt dit met één druk op de knop doorsturen en eventueel verwijderen.