Dé sales app om verkoopteams succesvol te laten zijn


 
 
 
Happy sales managers verkopen meer! Start vandaag nog met de Tablet Sales App.
 
 

Haalt je sales team er niet uit wat er in zit?

Maak dan kennis met de Tablet Sales App

 

 

 

Sales

Betrouwbare verkoopinformatie

Omdat de app de hele dag gebruikt wordt door de buitendienst, wordt enorm veel data gegenereerd, wat de bron is voor een scala aan rapporten. Een uitgebreide rapportage voor de leidinggevende waarmee wekelijks gestuurd kan worden op de performance van het sales team en die als basis kan dienen voor nieuwe jaarplannen.

 

CMS

Professionele presentatie van bedrijf en product

Het presenteren van jouw bedrijf en producten gaat vanaf nu op professionele wijze met de Tablet Sales App. In de app worden filmpjes, presentaties, folders, brochures en andere documenten haarscherp en soepel getoond. Ook als de internetverbinding even wegvalt, kan de presentatie gewoon doorgaan – zonder kwaliteitsverlies.

Sales

Samenwerken als een geolied team

Het inplannen en voorbereiden van een afspraak met klant of prospect wordt gedaan in de app. Hetzelfde geldt voor het eenvoudig maken van een bezoekverslag. Delen van informatie tussen collega’s en het maken van een order of contract is snel gedaan en niet meer zo tijdrovend als voorheen. De informatie is voor iedereen inzichtelijk en kan gemakkelijk worden gedeeld met derden.

 

Sales

Onderweg je CRM updaten

Met de Tablet Sales App heeft de sales- en accountmanager alle klantendata bij elkaar, de bestelhistorie inzichtelijk, zijn bezoeken naar prioriteit ingepland en een takenlijst waarbij hij kan filteren op de meest belangrijke taken. Ook is het mogelijk om de afname van bestaande klanten in een bepaald segment te vergelijken met de standaard of de optimale afname. CRM & More: om je klanten continu up-to-date te houden terwijl het je nauwelijks tijd kost.


Waarom zij de Tablet Sales App al gebruiken

Samenwerking Marketing en Sales

"Wiko van de Tablet Sales App kan als geen ander ingewikkelde dingen simpel maken. De app is nu mijn instrument waardoor sales en marketing optimaal met elkaar samenwerken."

Elske Vugts, Marketing & Communicatie manager, Bierbrouwerij de Koningshoeven

Lees meer

Optimaal salesproces

"Alles is nu digitaal geregeld, waardoor het salesproces enorm verbeterd is. Ook wordt er efficiënter met de tijd omgegaan. Het belangrijkste voordeel is dat er met de app direct zaken gedaan kan worden met de klant: wij halen 20% meer sales t.o.v. het jaar ervoor."

Dennis Osterndorf, Commercieel directeur, MAIN Energie

Lees meer

Betrouwbare verkoopinformatie

"De Tablet Sales App zorgt voor beter inzicht in klantbezoeken en resultaten. Het team weet dat alles inzichtelijk is en heeft ook zelf veel profijt van deze salesapp. Het werkt sneller en gegevens zijn makkelijker te verwerken."

Mariska van Beek, Salesmanager, Inspirits Premium Drinks

Lees meer

Download de whitepaper

Hoe krijg je meer omzet uit nieuwe klanten?

 

 

 Download nu

 

 

Of bekijk onze demo

Wat de Tablet Sales App jouw salesteam te bieden heeft